Kirishima Wa Koucha Benifuuki BIO

€9.95
In stock
SKU
BIO-236

Kirishima Wa Koucha Benifuuki BIO, een zwarte thee afgekomstig van biologisch gecertificeerde landbouw, ook wel Kou Cha genoemd afkomstig uit Kagoshima, Kyushu, Japan. Een thee met een vol stevig karakter, perfecte thee voor de liefhebbers van melk in de thee.

Kirishima Wa Koucha Benifuuki BIO, een zwarte thee afgekomstig van biologisch gecertificeerde landbouw, ook wel Kou Cha genoemd afkomstig uit Kagoshima, Kyushu, Japan. Een thee met een vol stevig karakter, perfecte thee voor de liefhebbers van melk in de thee.

More Information
SKUBIO-236
Tea Typeblack (red) tea
LOTLOT 220720HOT006
CertificationFrom controlled organic agriculture in Japan (non E.U.) Hotsoup.nl • Skal025811 • NL-BIO-01
Flavour (in development)Fruity, Woodsy
Origin--> JAPAN
Harvest2019
Brewing westernJapanese tea: Use 2 grams of tea per cup (200ml) and brew cool, around 70°C, allow to steep for 2-3 minutes and infuse at least 3 times.
Brewing easternUse 3 grams of tea per 100ml of water, the water temperature is between 90 and 100 ° C and short steeps of around 10 seconds. It's best to use a small teapot or gaiwan.
Shelf lifeStore this product cool, dark, dry and airtight; after a year the fresh taste develops into a more mellow taste.
Recently viewed
No recently views items
Clear All
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.