Black Momtaz FBOP., Persian Black tea

€ 4,95
Op voorraad
SKU
R-090

Momtaz Persian Black FBOP, zwarte (rode) thee uit Lahijan, Gilan, Iran, een thee met een schone zoete afdronk en een verfrissend mondgevoel. Gilan is een theegebied aan de zuidoever van de Kaspische zee.

Momtaz Persian Black FBOP, een zwarte (rode) thee uit Lahijan, Gilan, Iran, met een schone zoete afdronk en een verfrissend mondgevoel. Gilan is een theegebied aan de zuidoever van de Kaspische zee. Deze thee wordt oorspronkelijk hoog gedoseerd (4 gram per 200ml), en zeer lang getrokken, wel een kwartier. Dit kan ook makkelijk want de heeft totaal geen bitters. Het resultaat is een thee met een aardse houtige smaak.

Deirdre Deprettere, een "tea traveler" heeft het boek "theeroutes" geschreven waar onder andere veel informatie te vinden is over de regio waar deze thee vandaan komt. Dit boek is te bestellen op de volgende website: theeroutes

Meer informatie
SKUR-090
thee soortZWARTE, RODE THEE
LOTLot 301121hot001
Smaak (in ontwikkelingBos, aards, Bos, houtig
Herkomst--> IRAN
Oogstjaar2021
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.