Cacaothee BIO

€ 4,95
Op voorraad
SKU
Bio-121

Cacaothee Bio, Cacaodoppen/-vliesjes/-nibs van gecontroleerde biologische teelt, een mengsel uit de Dominicaanse Republiek, Peru en Congo. Deze Bio cacaothee bestaat uit de geroosterde cacaoschil van de cacaoboontjes, heerlijk om thee van te zetten. Er kunnen af en toe wat nibs inzitten, dat heeft met het productieproces te maken.

Cacaothee BIO, deze cacao-thee bestaat uit een mengsel van de doppen en/of cacaoschil van de cacaoboon en hebben een verrassend heerlijke smaak en geur, nèt als vroeger. Lekkere toevoegingen voor in deze Bio cacaothee zijn munt en/of gunpowder groene thee. Er kunnen af en toe wat nibs inzitten, dat heeft met het productieproces te maken.

Meer informatie
SKUBio-121
thee soortKRUIDENTHEE
LOT060722hot
CertificeringAfkomstig van biologisch gecontroleerde landbouw uit de Dominicaanse Republiek (non E.U.) Hotsoup.nl · Skal 025811 · NL-BIO-01
Smaak (in ontwikkelingBos, aards, Fruitig, gedroogd fruit, Geroosterd, mineraal, Kruidig, groene kruiden, Zoet, romig
Oogstjaar2022
Zetadvies westersMelange: Zetadvies: Gebruik Hot water van 90ºC, ongeveer 2 gram per kop, 2 tot 5 minuten trekken naar smaak. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Grootmoeders theeVoor een ouderwetse kop thee uit een theepot met zeefje, relaxed en zuinig. Gebruik naar verhouding ongeveer 7 gram thee per liter kokend water en laat hem rustig een minuut of 7 trekken, niet geschikt voor groene thee.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.