Gaba Oolong Deep Baked

€ 8,45
Op voorraad
SKU
O-007

Gaba Oolong, afkomstig uit Nantou, Taiwan, deze thee is voor ons Deep Baked door onze leverancier.
GABA staat voor Gamma-Amino-Butyric-Acid, in stikstofrijke atmosfeer, langzaam "gereduceerde" thee.
De thee heeft de volle comfortabele en stromende smaak met een neus van topisch hardhout.
Deze thee is ook prima te maken als een verfrissende cold brew!

Gaba Oolong, afkomstig uit Nantou, Taiwan, deze thee is voor ons Deep Baked door onze leverancier.
GABA staat voor Gamma-Amino-Butyric-Acid, in stikstofrijke atmosfeer, langzaam "gereduceerde" thee.
De thee heeft de volle comfortabele en stromende smaak met een neus van topisch hardhout.
Deze thee is ook prima te maken als een verfrissende cold brew!

GABA is een aminozuur dat wordt geproduceerd door het menselijk lichaam. GABA staat voor gamma- aminoboterzuur. Het werd meer dan 20 jaar geleden ontdekt door Japanse onderzoekers op zoek naar een natuurlijke methode om voedsel te bewaren. Ze ontdekten dat thee die geoxideerd wordt in een stikstofrijke atmosfeer een hogere concentratie van GABA heeft. Bij de productie GABA thee worden verse theebladeren bloot gesteld aan stikstof in plaats van zuurstof. De verse thee wordt in roestvrijstalen vaten gedaan, de zuurstof wordt verwijderd en vervangen door stikstof. De theebladeren worden blootgesteld aan deze stikstofrijke atmosfeer gedurende ongeveer 8 uur. De temperatuur moet boven 40 graden Celsius zijn voor de duur van de verwerking. Deze procedure levert de hoogste concentraties van natuurlijke GABA. Het is een verfrissende drank die wordt geconsumeerd door mensen van alle leeftijden in Japan en Taiwan.

Meer informatie
SKUO-007
thee soortOOLONG THEE
LOT241122hot
Smaak (in ontwikkelingBos, wild, dierlijk, Bos, houtig, Geroosterd, mineraal, Geroosterd, rokerig, Geroosterd, tabak, Notig, Zoet, romig
Herkomst--> TAIWAN
Zetadvies westersOolong thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur 80° tot 100°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Zeer geschikt voor meerdere infusies., Postgefermenteerde thee: Zetadvies: 3 tot 5 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 95°C, was/spoel de thee kort (5-10 sec) en dan gelijk afgieten. Zeer geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge plaats, deze thee ontwikkelt zich nog minstens 5 tot 20 jaar.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.