Gopaldhara Darjeeling Moondrops

€ 6,50
Op voorraad
SKU
R-128-HE

Gopaldhara Darjeeling Moondrops, geplukt in februari, afkomstig uit Darjeeling, India. Een met de hand geplukte en verwerkte thee. Een romige, fruitige, hartige licht geoxideerde thee,

Gopaldhara Darjeeling, Moondrops, afkomstig uit Darjeeling, India. Een met de hand geplukte en verwerkte thee. Een romige, fruitige, hartige licht geoxideerde thee. De thee groeit op een hoogte van 1670 tot 2130 meter. De thee is heel licht geoxideerd en heeft een prachtige gouden kleur. Het is moeilijk om deze thee te categoriseren, tussen een witte en lichte oolong thee in. Deze thee is vroeg in het voorjaar geplukt, vanwege het vroege seizoen groeien de planten nog traag zodat de smaken extra geconcentreerd worden.

Meer informatie
SKUR-128-HE
thee soortwitte thee. , oolong thee.
LOTLOT 050721HOT032
Smaak (in ontwikkeling)Fruitig, Kruidig, Romig
Herkomst--> INDIA
Oogstjaar2021
Zetadvies westersWitte thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 75°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Grootmoeders theeVoor een ouderwetse kop thee uit een theepot met zeefje, relaxed en zuinig. Gebruik naar verhouding ongeveer 7 gram thee per liter kokend water en laat hem rustig een minuut of 7 trekken, niet geschikt voor groene thee.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking, na een jaar kan de typische verse smaak veranderen in een meer milde smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.