Gopaldhara Fusion Darjeeling winter 2022

€ 8,75
Op voorraad
SKU
R-087

Gopaldhara Fusion Darjeeling FTGFOP1, deze thee is van de najaarspluk (15 november) 2022. Een zwarte thee uit een van de hoogste gelegen theetuinen van Darjeeling, "Gopaldhara Tea Estate". Een mooie thee om dagelijks te drinken met de smaak en het aroma van een traditionele Darjeeling thee.

Gopaldhara Fusion Darjeeling FTGFOP1, deze thee is van de najaarspluk (15 november) 2022. Een zwarte thee uit een van de hoogste gelegen theetuinen van Darjeeling, "Gopaldhara Tea Estate". Een mooie thee om dagelijks te drinken met de smaak en het aroma van een traditionele Darjeeling thee. De blaadjes komen van de oorspronkelijke Chinese theebomen, en zijn door de jaren door middel van scheuren vermeerderd.

Meer informatie
SKUR-087
thee soortZWARTE, RODE THEE
LOT091222hot
Smaak (in ontwikkelingBos, houtig, Fruitig, gedroogd fruit, Fruitig, Reine Claude
Herkomst--> INDIA
Oogstjaar2022
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Zetadvies oostersVoor Nepalese of Indiase thee gebruik 4 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 90 en 95 °C, trektijd 4 minuten, voor een sterke kop 5 minuten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.