Gopaldhara Red Thunder Gold Darjeeling

€ 12,95
Op voorraad
SKU
R-113

Gopaldhara Red Thunder Gold Darjeeling. Deze thee is in beperkte oplage geproduceerd op 24 november 2019 geplukt, enkel blaadjes en knoppen. Deze thee is gemaakt van de beste kloon van Darjeeling, ook bekend als AV2, dit is uitzonderlijk omdat op deze grote hoogte niet veel struiken van deze variëteit te vinden zijn. Geplukt tijdens extreme koude weersomstandigheden, 's nachts komt er rijp op de bladeren, waardoor de thee langzaam groeit. Dit geeft de speciale en complexe smaak van rijp fruit van de thee. De thee heeft een fel oranje kleur met een zeer rijk karakter, een volle ronde en dichte fruitige muscatel smaak. De afdronk is zeer schoon en doet denken aan zoete honing.

Gopaldhara Red Thunder Gold Darjeeling. Deze thee is in beperkte oplage geproduceerd op 24 november 2019 geplukt (Ex 99/19), enkel blaadjes en knoppen. Deze thee is gemaakt van de beste kloon van Darjeeling, ook bekend als AV2, dit is uitzonderlijk omdat op deze grote hoogte niet veel struiken van deze variëteit te vinden zijn. Geplukt tijdens extreme koude weersomstandigheden, 's nachts komt er rijp op de bladeren, waardoor de thee langzaam groeit. Dit geeft de speciale en complexe smaak van rijp fruit van de thee. De thee heeft een fel oranje kleur met een zeer rijk karakter, een volle ronde en dichte fruitige muscatel smaak. De afdronk is zeer schoon en doet denken aan zoete honing.

Meer informatie
SKUR-113
thee soortzwarte (rode) thee.
LOTLot 110220Hhot393
Smaak (in ontwikkeling)Exotische bloemen, Houtig, Zoete mais
Herkomst--> INDIA
Oogstjaar2019
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.