Green Snail AA

€ 7,95
Op voorraad
SKU
G-108

Green Snail, deze AA thee komt uit Fuding, provincie Fujian, China en is geplukt in het voorjaar van 2022. Het is een makkelijk te drinken groene thee met een fisse groene uitgebalanceerde smaak.

Green Snail AA, deze thee komt uit Fuding, provincie Fujian, China en is geplukt in het voorjaar van 2021. Het is een makkelijk te drinken groene thee met een fisse groene uitgebalanceerde smaak.

Meer informatie
SKUG-108
thee soortGROENE THEE
LOT040722hot
CertificeringEigen import, voldoet aantoonbaar aan de Europese regels voor voedselveiligheid.
Smaak (in ontwikkelingGroen, strak, Kruidig, groene kruiden
Herkomst--> CHINA
Oogstjaar2022
Zetadvies westersGroene/Gele thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 75°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking, na een jaar kan de typische verse smaak veranderen in een meer milde smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.