Houtskool geroosterde oolong

€ 2,35
Op voorraad
SKU
O-094

Houtskool geroosterde oolong, afkomstig uit Nantou, Taiwan, oogst najaar 2023. Een 'clean cup' met honing, geroosterde noten en lekker stromend in de mond.

Makkelijke methode: Bedek de bodem van een groot glas voor de helft met oolong thee. Giet kokend water op en na een paar minuten zijn alle blaadjes naar de bodem gezakt. Check de temperatuur, en drinken maar. In de loop van de dag gewoon opnieuw opgieten!

Vragen? mail naar info@hotsoup.nl

Houtskool geroosterde oolong, afkomstig uit Nantou, Taiwan, oogst najaar 2023. Een 'clean cup' met honing, geroosterde noten en lekker stromend in de mond.

Makkelijke methode: Bedek de bodem van een groot glas voor de helft met oolong thee. Giet kokend water op en na een paar minuten zijn alle blaadjes naar de bodem gezakt. Check de temperatuur, en drinken maar. In de loop van de dag gewoon opnieuw opgieten!

Meer informatie
SKUO-094
AssorimentGelimiteerde voorraad
thee soortOOLONG THEE
Smaak (in ontwikkelingGeroosterd, bruin, Kruidig, groene kruiden, Notig, Zoet, honing
Herkomst--> TAIWAN
Oogstjaar2023
Zetadvies westersOolong thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur 80° tot 100°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Zeer geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.