Huang Shan Mao Feng

€ 7,75
Op voorraad
SKU
G-113-HE

Huang Shan Mao Feng, High End groene thee afkomstig uit de "Yellow Mountains" Anhui, China. Deze thee is een van de bekende groene theeën uit China. De thee bestaat uit hele kleine top en blad en zijn met de hand geplukt. De thee doet denken aan magnolia en abrikoos, een zoete frisse thee.

Huang Shan Mao Feng, High End groene thee afkomstig uit de "Yellow Mountains" Anhui, China. Deze thee is een van de bekende groene theeën uit China. De thee bestaat uit hele kleine top en blad en zijn met de hand geplukt. De thee doet denken aan magnolia en abrikoos, een zoete frisse thee. Huangshan-theedrinkers hebben een gezegde: de eerste kop is de meest geurig, de tweede de zoetste en de derde de sterkste.

Meer informatie
SKUG-113-HE
thee soortgroene thee.
LOTLot 170821hot021
CertificeringEigen import, voldoet aantoonbaar aan de Europese regels voor voedselveiligheid.
Smaak (in ontwikkeling)Fruitig, Groen, Boterige mais, Dorstlessend
Herkomst--> CHINA
Oogstjaar2021
Zetadvies westersGroene/Gele thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 75°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking, na een jaar kan de typische verse smaak veranderen in een meer milde smaak.

Related products

Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.