Jasmijnparels, Supreme groene theeparels met Jasmijn gegeurd

€ 9,95
Op voorraad
SKU
G-017

Supreme kwaliteit Jasmijngegeurde jasmijnparels, elke parel is met de hand gerold. De blaadjes worden die in het vroege voorjaar zorgvuldig geplukt en worden meerdere keren gegeurd eind zomer met verse aromatische jasmijnbloemen. Wanneer de thee gezet wordt, ontvouwen de parels zich langzaam en verspreiden hun heerlijk geur. Uit Fujian China

Jasmijnparels, Supreme. Supreme kwaliteit Jasmijn Parels, elke parel is met de hand gerold. De blaadjes worden die in het vroege voorjaar zorgvuldig geplukt en worden meerdere keren gegeurd met verse aromatische jasmijnbloemen (meestal zo rond augustus). Wanneer de thee gezet wordt, ontvouwen de parels zich langzaam en verspreiden hun heerlijk geur.

Meer informatie
SKUG-017
thee soortGROENE THEE , JASMIJNTHEE, THEE ++
LOT040722hot
CertificeringEigen import, voldoet aantoonbaar aan de Europese regels voor voedselveiligheid.
Smaak (in ontwikkeling)Bloemig, exotische bloemen, Groen, strak, Bloemig, witte bloemen, Dorstlessend
Herkomst--> CHINA
Zetadvies westersGroene/Gele thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 75°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Geschikt voor meerdere infusies.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking, na een jaar kan de typische verse smaak veranderen in een meer milde smaak.

You may also be interested in

Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.