Jiao Gu Lan, Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum)

€ 7,50
Op voorraad
SKU
H-127

Jiao Gu Lan, Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum), ontsterfelijkheidskruid , een gecontroleerde hoge kwaliteit Jiaogulan met een intens zoete romige smaak., afkomstig uit Thailand.

Jiao Gu Lan, of Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) een hoge kwaliteit Jiaogulan met een intens zoete romige smaak, Jiaogulan wordt ook wel ontsterfelijkheidskruid genoemd, deze batch is afkomstig uit Chiang Rai, Noord-Thailand. Vanwege zijn gelijkenis met ginseng is Jiaogulan ook bekend als de "zuidelijke ginseng". Echter, het heeft wonderbaarlijke effecten die ginseng niet heeft. De hoeveelheid van de speciale saponine "Gypenosides" van Jiao Gu Lan, die erg lijkt op de gypenosides gevonden in ginseng, is een echter aantal malen hoger. Door zijn grotere hoeveelheden saponines, heeft Jiaogulan de aandacht getrokken van tal van medische en farmacologische wetenschappers. Eventueel is het brouwsel aan te vullen met max 75% groene of rode thee.

Meer informatie
SKUH-127
thee soortkruidenthee
LOT101220hot009
Smaak (in ontwikkeling)Geroosterd, Romig, Zoete mais
Herkomst--> THAILAND
Oogstjaar2020
Zetadvies westersMelange: Zetadvies: Gebruik Hot water van 90ºC, ongeveer 2 gram per kop, 2 tot 5 minuten trekken naar smaak. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.