Kamairi Blend F1 Japan Grand Prix

€ 12,25
Op voorraad
SKU
G-116-HE

Kamairi Blend F1 Japan Grand Prix Paris 2020, gold medal, een prijswinnaar uit Japan. Een groene thee met een overweldigende neus van witte bloemen, orchidee, met een tikje fris, groen, harsig. Doet ons denken aan de Tie Guan Yin's uit China op zijn best, bouquet stijl. Met een lekkere lobbige textuur. Deze blend is met verse gemengd in mei 2021

Kamairi Blend F1 Japan Grand Prix Paris 2020, gold medal, een prijswinnaar uit Japan. Een groene thee met een overweldigende neus van witte bloemen, orchidee, met een tikje fris, groen, harsig. Doet ons denken aan de Tie Guan Yin's uit China op zijn best, bouquet stijl. Met een lekkere lobbige textuur.

Meer informatie
SKUG-116-HE
thee soortgroene thee.
LOT100621hot531
Smaak (in ontwikkeling)Exotische bloemen, Harsig, Witte bloemen, Frisse nasmaak, Munt
Herkomst--> JAPAN
Oogstjaar2020
Zetadvies westersJapanse thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 70°C en een trektijd maximaal 2 minuten. Geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersVoor Japanse thee gebruik 6 gram thee per 100ml water van tussen de 60 en 70 °C. Korte trektijden van rond de 1 minuut. Gebruik een kleine theepot of Kyusu, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan minstens 3 keer opnieuw worden opgeschonken.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking, na een jaar kan de typische verse smaak veranderen in een meer milde smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.