uit India

In 1598 ontdekte de Nederlandse ontdekkingsreiziger Jan Huygen dat het Singpho en Khamti volk, de bladeren van de Assam boom gebruikten als groenten, bereid met olie en knoflook. Ook gebruikten ze de bladeren om er thee van te maken. In de 19e eeuw bestudeerden de Britten de mogelijkheid om in hun colonie India thee te produceren, de prijzen van de Chinese thee rezen namelijk de pan uit, en besloten hiervoor de zaden uit China te gebruiken, hieruit is de Darjeeling ontstaan (clonal). De traditionele thee in India, chai, wordt bereidt met zwarte thee, kruiden, suiker en melk, elk dorp heeft zijn eigen recept. In India wordt er 4 keer geoogst, voorjaar, zomer, monsoon (juli, augustus) en najaar. Om de gebruikte afkortingen te verklaren verwijs ik u graag naar deze WIKI

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.