Renegade Georgian Black Tea

€ 8,25
Op voorraad
SKU
R-132

Renegade Georgian Black Tea, verwerkt door de Renegade Tea Estate uit Georgie, deze thee is in 2021 geplukt op de Mandikori Estate. De thee is mild met zoet en fruit, aan het eind een aangenaam bittertje. (Op deze thee wordt geen korting toegepast)

211021hot243
 

Renegade Georgian Black Tea, verwerkt door de Renegade Tea Estate. Deze thee is van Batch 233, dd 6 september 2021, dit jaar geplukt op de Mandikori Estate, ca. 10 km ten Oosten (hemelsbreed dan) van Zhoneti, Imereti, Georgië. De thee is mild met zoet en fruit, aan het eind een aangenaam bittertje.

De Renegrade theefabriek wordt gerund door een sympathieke groep mensen die iets anders willen met hun leven en hebben besloten om een aantal van de verlaten Georgische theetuinen op te knappen en daar opnieuw thee te gaan produceren. Inmiddels hebben ze 50 hectare onder hun hoede!

Let op: op deze thee wordt geen korting toegepast

Meer informatie
SKUR-132
thee soortZWARTE, RODE THEE
LOT211021hot243
Smaak (in ontwikkelingBos, houtig, Fruitig, gedroogd fruit
Herkomst--> GEORGIE
Oogstjaar2021
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Grootmoeders theeVoor een ouderwetse kop thee uit een theepot met zeefje, relaxed en zuinig. Gebruik naar verhouding ongeveer 7 gram thee per liter kokend water en laat hem rustig een minuut of 7 trekken, niet geschikt voor groene thee.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.