Renegade Georgische Rode Thee "Berry Breeze"

Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 10,95

You Save 50%

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
R-136

Renegade "Berry Breeze", Georgische Rode Thee geplukt op de Mandikori Estate, ten oosten van het dorp Zhoneti, Imereti, Georgië. Een milde zijdezachte thee met smaken als fruit en bessen.

De Renegrade theefabriek wordt gerund door een sympathieke groep mensen die iets anders willen met hun leven en hebben besloten om een aantal van de verlaten Georgische theetuinen op te knappen en daar opnieuw thee te gaan produceren. Inmiddels hebben ze 50 hectare onder hun hoede!

 

 

Bij vragen mail naar info@hotsoup.nl

Renegade Georgische Rode Thee "Berry Breeze", geplukt en verwerkt door de Renegade Tea Estate uit Georgië. Een milde zijdezachte thee met smaken als fruit en bessen. De estates van Renegade liggen ten noorden van Koetaisi (ქუთაისი) in westelijk Georgië.

Meer informatie
SKUR-136
AssorimentGelimiteerde voorraad
thee soortZWARTE, RODE THEE
Smaak (in ontwikkelingGeroosterd, rokerig
Herkomst--> GEORGIE
Oogstjaar2020
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.