Renegade Georgische Rode Thee "Burnished Beauty" 2020

€ 10,95
Op voorraad
SKU
R-137

Renegade Georgische Rode Thee "Burnished Beauty", geplukt en verwerkt door de Renegade Tea Estate uit het dorp Zhoneti, Imereti, Georgië. Een milde aardse thee met houtige geuren en smaken zoals chocolade en lichte bloemen en een neus van hele lichte lavendel. Batch 10, geplukt op 29-4-2020 en verwerkt op 30/04/2020. (Op deze thee wordt geen korting toegepast)

Renegade Georgische Rode Thee "Burnished Beauty", verwerkt door de Renegade Tea Estate uit Georgië. Een milde aardse thee met houtige geuren en smaken zoals chocolade en lichte bloemen.

De diverse theetuinen zijn helemaal opgeknapt, wat mogelijk gemaakt is door de donaties van vele mensen in de Indiegogo campagne

De Renegrade theefabriek wordt gerund door een sympathieke groep mensen die iets anders willen met hun leven en hebben besloten om een aantal van de verlaten Georgische theetuinen op te knappen en daar opnieuw thee te gaan produceren. Inmiddels hebben ze 50 hectare onder hun hoede!

(Op deze thee wordt geen korting toegepast)
Meer informatie
SKUR-137
thee soortzwarte (rode) thee.
LOT280720hot218
Smaak (in ontwikkeling)Houtig
Herkomst--> GEORGIE
Oogstjaar2020
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.