Renegade "Goodmorning Georgia!" Black Breakfast Tea

€ 9,50
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
SKU
R-143

Renegade Good Morning Georgia Black Tea, verwerkt door de Renegade Tea Estate uit Georgië, deze thee is van Batch 230 die op 5 september 2021 is geplukt op de Renegade Tea Estate in Gumati, ook bekend als de 12 hectare grote Rioni Estate. De thee heeft een aangename licht geroosterde stevige smaak. (Op deze thee wordt geen korting toegepast)

Renegade Good Morning Georgia Black Tea, verwerkt door de Renegade Tea Estate uit Georgië, Deze thee is uit 2021 en van de Rioni Estate, Gumati, Imerethi, Georgië. De thee heeft een aangename licht geroosterde zoetig en toch stevige smaak.

De Renegrade theefabriek wordt gerund door een sympathieke groep mensen die iets anders willen met hun leven en hebben besloten om een aantal van de verlaten Georgische theetuinen op te knappen en daar opnieuw thee te gaan produceren. Inmiddels hebben ze 50 hectare onder hun hoede!

Let op: op deze thee wordt geen korting toegepast

Meer informatie
SKUR-143
thee soortZWARTE, RODE THEE
LOT211021hot243
Smaak (in ontwikkelingBos, houtig, Geroosterd, bruin
Herkomst--> GEORGIE
Oogstjaar2021
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Grootmoeders theeVoor een ouderwetse kop thee uit een theepot met zeefje, relaxed en zuinig. Gebruik naar verhouding ongeveer 7 gram thee per liter kokend water en laat hem rustig een minuut of 7 trekken, niet geschikt voor groene thee.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.