Mao Feng Red

€ 8,25
Op voorraad
SKU
R-128

Mao Feng Red (black), afkomstig uit Guang Nan, vlak bij Yunnan. De variëteit van de thee is Da Ye. Mao Feng verwijst naar de manier waarop de thee is verwerkt. Deze thee heeft een volle druivige smaak, met een klein exotisch bloemig randje zonder bitterheid, een frisse nasmaak.

 
 
 
 
 

Vragen? mail naar info@hotsoup.nl

Mao Feng Red (black), afkomstig uit Guang Nan, vlak bij Yunnan. De variëteit van de thee is Da Ye. Mao Feng verwijst naar de manier waarop de thee is verwerkt. Deze thee heeft een volle druivige smaak, met een klein exotisch bloemig randje zonder bitterheid, een frisse nasmaak.

Meer informatie
SKUR-128
thee soortZWARTE, RODE THEE
CertificeringEigen import, voldoet aantoonbaar aan de Europese regels voor voedselveiligheid.
Smaak (in ontwikkelingBos, houtig, Fruitig, gedroogd fruit, Zoet, moutig
Herkomst--> CHINA
Oogstjaar2022
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Grootmoeders theeVoor een ouderwetse kop thee uit een theepot met zeefje, relaxed en zuinig. Gebruik naar verhouding ongeveer 7 gram thee per liter kokend water en laat hem rustig een minuut of 7 trekken, niet geschikt voor groene thee.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.