Houjicha Kirishima BIO

€ 5,60
Op voorraad
SKU
BIO-274

Houjicha Kirishima, groene thee afkomstig van Kirishima, Kagoshima, Kyusu, Japan. Een stevig geroosterde groene thee, Cafeïne arm. Houjicha is gemaakt van sencha die op hoge temperatuur wordt geroosterd, hierdoor krijgt de thee een toegankelijke smaak, en tevens verdwijnt de meeste cafeïne. Heerlijk om een Cold Brew mee te maken of een ijsthee.

Vragen? mail naar info@hotsoup.nl

Houjicha Kirishima, groene thee afkomstig van Kirishima, Kagoshima, Kyusu, Japan. Een stevig geroosterde groene thee, Cafeïne arm. Houjicha is gemaakt van sencha die op hoge temperatuur wordt geroosterd, hierdoor krijgt de thee een toegankelijke smaak, en tevens verdwijnt de meeste cafeïne. Heerlijk om een Cold Brew mee te maken of een ijsthee.

Meer informatie
SKUBIO-274
AssorimentGelimiteerde voorraad
thee soortGROENE THEE , ZWARTE, RODE THEE
CertificeringAfkomstig van biologisch gecontroleerde landbouw uit Japan (non E.U.) Hotsoup.nl · Skal 025811 · NL-BIO-01
Smaak (in ontwikkelingGeroosterd, bruin
Herkomst--> JAPAN
Oogstjaar2022
Zetadvies westersJapanse thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 70°C en een trektijd maximaal 2 minuten. Geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersVoor Japanse thee gebruik 6 gram thee per 100ml water van tussen de 60 en 70 °C. Korte trektijden van rond de 1 minuut. Gebruik een kleine theepot of Kyusu, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan minstens 3 keer opnieuw worden opgeschonken.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.