Tangerine Pu Erh 2013

€ 7,25
Op voorraad
SKU
P-040

Tangerine Puer, een met puerhthee uit 2013 gevulde mandarijn, 1 stuks, ongeveer 30 tot 40 gram. De thee voelt dik en stromend in de mond, een aardse smaak met een frisse pepermunt afdronk, nasmaak, het aangename van een mooie puerh. De schil van de mandarijn geeft een subtiele twist aan de thee.

Tangerine Pu erh, een met post gefermeteerde thee uit Yunnan gevulde mandarijn uit Fuding in Fujian, China, 1 stuks, is ongeveer 30 tot 40 gram. Het omhulsel is niet zomaar een mandarijn, van oudsher werden deze alleen geteeld in de buurt van Xinhui, in de Chinese provincie Guangdong worden gebruikt Chen Pi, Zorgvuldig wordt het fruit geselecteerd selecteert, en is gevuld met 3 jaar oude puerh. De mandarijn wordt gebakken, en is gedurende ongeveer zes maanden gerijpt in de mandarijn. De thee voelt dik en stromend in de mond, een aardse smaak met een frisse pepermunt afdronk, nasmaak, het aangename van een mooie puerh. De schil van de mandarijn geeft een subtiele twist aan de thee.

Meer informatie
SKUP-040
thee soortpost gefermenteerd, puerh
LOTLot 160221hot940
CertificeringVerkregen in samenwerking met gelijkgestemde Europese theepartner.
Smaak (in ontwikkeling)Aards, Witte bloemen, Citrus, Frisse nasmaak
Herkomst--> CHINA
Zetadvies westersPostgefermenteerde thee: Zetadvies: 3 tot 5 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 95°C, was/spoel de thee kort (5-10 sec) en dan gelijk afgieten. Zeer geschikt voor meerdere infusies.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge plaats, deze thee ontwikkelt zich nog minstens 5 tot 20 jaar.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.