THEEBLOEMEN

Deze theebloemen, bloeiende thee zijn een prachtige bekroning van elke high tea party, en zeer gewild als cadeau, geboortegift of relatiegeschenk. Kinderen zijn verrukt van de milde natuurlijke smaak, een verademing voor ze! De theebloemen worden met de hand gemaakt; de kunst van het drogen en in de vorm brengen is een complex en geduldig werk. De eetbare bloemen welke gebruikt worden in de kunststukjes zijn Jasmijn, Kogelamarant, Daglelie, Goudsbloem, Anjer, Osmanthusbloem, Chrysant, en Lavendel. Al onze theebloemen zijn individueel verpakt, luchtdicht geseald en gelabeld: Zonder kunstmatige toevoegingen en goed voor ± 2 liter thee! Onze ‘blooming tea’ is handgemaakt uit topkwaliteit groene theeblaadjes, samengebonden met in het hart een bloem. Het balletje ontvouwt zich met water tot een prachtig theeboeket. Heel romantisch en smaakvol.

theebloemen categorie

*Al onze theebloemen zijn getest door een geaccrediteerd laboratorium en voldoen aan de Europese eisen voor voedselveiligheid.

 1. Lavender Green Theebloem

  Lavender Green Theebloem

  Excl. BTW: € 1,51 Incl. BTW: € 1,65

  Lavender Green Theebloem, Groene Thee uit Fujian, China met Lavendel en Jasmijn

  Deze theebloemen, bloeiende thee zijn een prachtige bekroning van elke high tea party! Kinderen zijn verrukt van de milde natuurlijke smaak, een verademing voor ze! De theebloemen worden met de hand gemaakt; de kunst van het drogen en in de vorm brengen is een complex en geduldig werk. De eetbare bloemen welke gebruikt worden in de kunststukjes zijn Jasmijn, Kogelamarant, Daglelie, Goudsbloem, Anjer, Osmanthusbloem, Chrysant, en Lavendel. Al onze theebloemen zijn individueel verpakt, luchtdicht geseald en gelabeld: Zonder kunstmatige toevoegingen en goed voor ± 2 liter thee! Onze ‘blooming tea’ is handgemaakt uit topkwaliteit groene, samengebonden met in het hart een bloem. Het balletje ontvouwt zich met water tot een prachtig theeboeket. Heel romantisch en smaakvol.

  Meer info
 2. Happinezz Theebloem

  Happinezz Theebloem

  Excl. BTW: € 1,51 Incl. BTW: € 1,65

  Groene Thee uit Fujian, China met Jasmijnbloemen en Chrysant.

  Deze theebloemen, Blooming Tea, zijn een prachtige bekroning van elke high tea party! Kinderen zijn verrukt van de milde natuurlijke smaak, een verademing voor ze! De theebloemen worden met de hand gemaakt; de kunst van het drogen en in de vorm brengen is een complex en geduldig werk. De eetbare bloemen welke gebruikt worden in de kunststukjes zijn Jasmijn, Kogelamarant, Daglelie, Goudsbloem, Anjer, Osmanthusbloem, Chrysant, Roos en Lavendel. Al onze theebloemen zijn individueel verpakt, luchtdicht geseald en gelabeld: Zonder kunstmatige toevoegingen en goed voor ± 2 liter thee! Onze ‘blooming tea’ is handgemaakt uit topkwaliteit groene, samengebonden met in het hart een bloem. Het balletje ontvouwt zich met water tot een prachtig theeboeket. Heel romantisch en smaakvol.

  Meer info