Theebloemen deals

Onze theebloemen zijn handgemaakt uit topkwaliteit groene of zwarte (=rode) theeblaadjes, samengebonden met in het hart een bloem. Het balletje ontvouwt zich met water tot een prachtig theeboeket. Heel romantisch en smaakvol.

Doe de thee in een glazen pot en giet water op dat net van de kook is. Wacht 5 a 10 minuten (hoe groter de pot, hoe langere trektijd) en geniet van de heerlijke thee!  Eén theebloem is goed voor ca. 2 liter thee. Giet naar behoeven op voor meer kopjes. Zorg dat de theebloem onder water blijft. U kan dan wel twee uur van de thee genieten èn zelf de sterkte bepalen.

theebloemen categorie

Theezet instructie:

Doe de theebloem in een glazen pot en giet water op dat net van de kook is. Wacht 5 à 10 minuten (hoe groter de pot, hoe langere de trektijd) en geniet van de heerlijke thee! Eén theebloem is goed voor ca. 2 liter thee. Giet naar behoeven op voor meer kopjes. Zorg dat de theebloem onder water blijft, zodat de groene thee niet gaat oxideren.

Zet zoveel thee als u denkt te gaan drinken. Schenk de thee uit en zorg dat de theebloem onder water blijft. Wanneer u weer thee wilt kunt u eenvoudig weer kokend water opnieuw opgieten.