Hospitality

Ben je een hospitality ondernemer (horeca, cursussen, proeverijen, catering etc.) en op zoek naar een kwalitatief assortiment losse verse pure thee?
Thee met een historie, thee met een bijzondere smaak, ambachtelijke thee. Laat je klanten kennis maken met artisinale thee en het terroir van de diverse theegebieden. Neem ze mee op reis naar bijvoorbeeld China, Japan, Taiwan, Nepal, India, Kenia, Malawi, Sri Lanka of zelfs Iran.

 

Tips:

Houdt het assortiment klein, bijvoorbeeld 4 basis theeën (zwart, groen, wit en oolong), een roulerende special, denk aan seizoen, aangevuld met een kruidenthee.
Neem een kleine voorraad voor hoogstens een paar maanden, voor optimale versheid.
De kwaliteit van het water, gebruik water met een laag gehalte aan deeltjes (bronwater: MontCalm, Spa. Reversed Osmose water)

 

Bereiding losse thee:

Kleine theepotjes van 200ml.
Decanteren met 2 pitchers en een zeef

 
Je kan je registreren als klant en per email (info@hotsoupnl) en telefonisch (+31595-455016) contact opnemen voor hospitality-korting en advies. Het is ook mogelijk onze thee te verkopen, met jouw logo extra op onze verpakking. Vergeet niet je NAW-gegevens en BTW-nummer door te geven.
 
Hospitality
 1. Bladvormig zeefje

  Bladvormig zeefje

  Excl. BTW: € 20,62 Incl. BTW: € 24,95
  Bladvormig zeefje, gamaakt van tin, en kan passend worden verbogen. Het formaat is 180 x 80 x 18mm Meer info
 2. Jasmijn parels superfijne kwaliteit

  Jasmijn parels superfijne kwaliteit

  Excl. BTW: € 14,62 Incl. BTW: € 15,50
  Jasmijnparels, superfijne kwaliteit jasmijn parels, elke parel wordt met de hand gerold. De blaadjes worden worden in het vroege voorjaar zorgvuldig geplukt en gerold, hierna worden ze opgeslagen tot in de zomer wanneer de jasmijn bloeit. De thee, ook wel draken parels genoemd, worden meerdere keren gegeurd met verse jasmijnbloesem. Dit gebeurt s'nachts liggend tussen de vers geplukte jasmijnbloemen die in de nacht hun heerlijke geur afgeven aan de theeparels. Wanneer de thee gezet wordt, ontvouwen de parels zich langzaam en verspreiden hun heerlijk geur. Deze parels zijn gemaakt van kleinere toppen en hebben een meer delicate smaak. De smaak van groene thee en jasmijn is mooi in balans. Deze parels worden voordat ze met jasmijn worden gegeurd eerst tussen verse magnolia bloemen gegeurd, dit geeft een exotische twist aan de smaak van de thee. Meer info
 3. Yancha Jin Guan Yin, Wuyi Shan

  Yancha Jin Guan Yin, Wuyi Shan

  Excl. BTW: € 10,85 Incl. BTW: € 11,50
  Yancha Jin Guan Yin, afkomstig uit Wu Yi Shan, Fujian, China. Deze nieuwe variëteit Rock Tea is het resultaat van een ent van de Tie Guan Yin plant op de onderstam van de Huang Guan Yin, met als resultaat een aromatische thee met lange nasmaak. Licht rokerig en bloemig in de neus, In de mond delicaat bloemig en een tikje honing. Meer info
 4. Kenia White Whisper Zilvernaald witte thee

  Kenia White Whisper Zilvernaald witte thee

  Excl. BTW: € 20,71 Incl. BTW: € 21,95
  White Whisper witte Zilvernaald thee uit Kenia, Afrika. Deze thee is zoals je kunt zien met de hand geplukt en verwerkt en groeit in de uitlopers van Mount Kenya (Nyeri) op 2500 meter hoogte. Een zoete verfijnde thee, licht kruidig en bloemig van geur en smaak, de thee heeft het zoete van vanille en het anijs van drop. De thee is vrijdag 11 november 2016 geplukt, en gedurende het weekend gedroogd. Meer info
 5. Zandloper perspex 3 minuten

  Zandloper perspex 3 minuten

  Excl. BTW: € 6,20 Incl. BTW: € 7,50
  Zandloper, gemaakt van perspex, gevuld met zwart zand. Afmeting 8 * 2,5 * 2,5cm Meer info