Hospitality

Ben je ondernemer (horeca, cursussen, proeverijen, catering, retail etc.) en op zoek naar een kwalitatief assortiment losse verse pure thee?
Thee met een historie, thee met een bijzondere smaak, ambachtelijke thee. Laat je klanten kennis maken met artisinale thee en het terroir van de diverse theegebieden. Neem ze mee op reis naar bijvoorbeeld China, Japan, Taiwan, Nepal, India, Kenia, Malawi, Sri Lanka of zelfs Iran.

Houdt het assortiment klein, bijvoorbeeld 4 basis theeën (zwart, groen, wit en oolong), een roulerende special, denk aan seizoen, aangevuld met een kruidenthee. Neem een kleine voorraad voor hoogstens een paar maanden, voor optimale versheid.
De kwaliteit van het water, gebruik water met een laag gehalte aan deeltjes (bronwater: MontCalm, Spa. Reversed Osmose water)

 Bereiding losse thee:

We hebben een robuust kannetje met ingebouwd filter, inhoud 250ml of een handige teamaker in ons assortiment, zie de producten hier onder. Al onze thee is voorzien van een zetadvies (recept). Het assortiment verder op deze pagina te zien is een kleine greep uit ons assortiment.

Je kan je registreren als klant en per email (info@hotsoupnl) en telefonisch (+31595-455016) contact opnemen voor hospitality-korting en advies. Het is ook mogelijk onze thee te verkopen.
 1. Glazen pitcher 250ml met ingebouwd filter

  Glazen pitcher 250ml met ingebouwd filter

  Excl. BTW: € 14,67 Incl. BTW: € 17,75
  Glazen pitcher 250ml met ingebouwd filter, de inhoud is gemeten tot aan het filter. Een handige tool om kwaliteitsthee te zetten, ook in de hospitality, horeca. Je kan de thee en de kleur goed zien, en door het ingebouwde filter heb je geen extra zeefjes, pitchers etc. nodig. Meer info
 2. Zandloper perspex 3 minuten

  Zandloper perspex 3 minuten

  Excl. BTW: € 6,20 Incl. BTW: € 7,50
  Zandloper, gemaakt van perspex, gevuld met zwart zand. Afmeting 8 * 2,5 * 2,5cm Meer info
 3. Kometenmix

  Kometenmix

  Excl. BTW: € 4,13 Incl. BTW: € 4,50
  Hifi Tea Kometenmix, een mengsel van venkelzaad, steranijs, munt, roze peper bessen en een vleugje... Meer info
 4. Jasmijnparels, Supreme

  Jasmijnparels, Supreme

  Excl. BTW: € 7,57 Incl. BTW: € 8,25

  Niet op voorraad

  Supreme kwaliteit Jasmijngegeurde parels, elke parel is met de hand gerold. De blaadjes worden die in het vroege voorjaar zorgvuldig geplukt en worden meerdere keren gegeurd eind zomer met verse aromatische jasmijnbloemen. Wanneer de thee gezet wordt, ontvouwen de parels zich langzaam en verspreiden hun heerlijk geur.

  Meer info
 5. Groene Jasmijnthee Da Bai Hao

  Groene Jasmijnthee Da Bai Hao

  Excl. BTW: € 4,82 Incl. BTW: € 5,25

  Groene Jasmijnthee, Jasmine Da Bai Hao, ook wel Mo Li Da Bai Hao genoemd, uit Fuding, Fujian China. Mo Li betekend letterlijk jasmijn. Deze thee is licht en delicaat, met een langdurig bloemig aroma. Deze thee is meerdere keren gegeurd met verse jasmijnbloemen.

  Meer info