Vietnam Silver Needle Bio

€ 14,95
Op voorraad
SKU
BIO-277

Vietnam Silver Needle Bio, deze thee is afkomstig uit het noorden van Vietnam, Phinh Ho, district Tram Tau, provincie Yen Bai en groeit op 1400 meter. De thee is in oktober 2022 geplukt door de mensen van de Mong clan. De thee bestaat uit mooie handgeplukte toppen. De thee smaakt comfortabel.

Vietnam Silver Needle Bio, deze thee is afkomstig uit het noorden van Vietnam, Phinh Ho, district Tram Tau, provincie Yen Bai en groeit op 1400 meter. De thee is in oktober 2022 geplukt door de mensen van de Mong clan. De thee bestaat uit mooie handgeplukte toppen. De thee smaakt comfortabel.

Meer informatie
SKUBIO-277
thee soortWITTE THEE
LOTLot 161222hot
CertificeringAfkomstig van biologisch gecontroleerde landbouw uit Vietnam (non E.U.) Hotsoup.nl · Skal 025811 · NL-BIO-01
Smaak (in ontwikkelingBos, aards
Herkomst--> VIETNAM
Oogstjaar2022
Zetadvies westersWitte thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 75°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Grootmoeders theeVoor een ouderwetse kop thee uit een theepot met zeefje, relaxed en zuinig. Gebruik naar verhouding ongeveer 7 gram thee per liter kokend water en laat hem rustig een minuut of 7 trekken, niet geschikt voor groene thee.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.