Wu Yi Huang Guan Yin Winter 2021

€ 11,50
Op voorraad
SKU
O-121

Wu Yi Huang Guan Yin, oogst winter 2021, afkomstig uit de Wuyi bergen, Fujian, China, met de smaken en geuren van verse noten, honing en delicate bloemen.

Huang Guan Yin, oogst winter 2021, afkomstig uit de Wuyi bergen, Fujian, China.

Deze thee heeft een zoet warm geroosterde geur met hints van verse noten, honing en delicate bloemen, tikkeltje mineraal en zoet.

Yan Cha rock tea, geproduceerd in het bergachtige gebied Wu Yi Shan, het gebied is een reservaat beschermd door Unesco.

Deze thee is afkomstig van een speciaal project van onze leverancier. Deze thee is geteelt zonder gebruik van pesticiden en kunstmatige meststoffen, de chemische analyses van deze thee bevatten daarom geen pesticiden. De thee is geproduceerd op traditionelewijze, met de hand geplukt en met de hand verwerkt, deze thee kan zeer lang bewaard worden, mits koel en donker bewaard.

Meer informatie
SKUO-121
thee soortOOLONG THEE
LOT171221hot021
CertificeringEigen import, voldoet aantoonbaar aan de Europese regels voor voedselveiligheid.
Smaak (in ontwikkelingBloemig, exotische bloemen, Geroosterd, bruin, Geroosterd, mineraal, Notig
Herkomst--> CHINA
Oogstjaar2021
Zetadvies westersOolong thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur 80° tot 100°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Zeer geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.