Matcha Starter Kit

€114.15
In stock
SKU
S-015

Deze set bestaat uit een chawan (matchakom), een chashaku (maatschepje), een matchaklopper, een matcha-klopper-houder en 30 gram premium kwaliteit Japanse matcha in een hersluitbare verpakking (het afgebeelde dienblad hoort niet bij de set). Het een en ander is verpakt in ons cadeautasje.

For questions, send mail to info@hotsoup.nl

Matcha groene thee poeder is fijne, groene thee in poedervorm die oorspronkelijk uit Japan komt. De laatste vier weken voor de oogst worden met matten of zeilen de theeplanten in de schaduw geplaatst. De plant reageert hierop met een verhoogde productie van het bladgroen, zodat de uiteindelijke thee een krachtiger smaak krijgt.
Tijdens de oogst worden alleen de fijnste theebladeren geselecteerd. Deze worden vervolgens gestoomd, gedroogd en (in een traditionele stenen vijzel) verpulverd zodat er uiteindelijk een groen poeder overblijft.. De set bevat alle gereedschappen die nodig zijn om de perfecte kop matcha te maken: een chasen (bamboe klopper), een chashaku (bamboe maatschepje) en een beschrijving hoe de matcha te bereiden.

matcha bereiden:
1. doe 1 volle maatschep matcha in de voorverwarmde kom.
2. giet een beetje water (60 tot 70 graden) bij de matcha in de kom en maak er voorzichtig met de klopper een papje van en (geen klontjes).
3. doe hierna ongeveer 80ml water erbij.
4. klop maximaal maximaal 15 seconden snel in de vorm van een W (tegen het klotsen) zonder de bodem te raken (spaar je klopper).

Deze set bestaat uit:
Een chawan (matcha kom), een chashaku (maatschepje), een matcha klopper, een matcha klopper houder en 30 gram premium kwaliteit Japanse matcha in een hersluitbare verpakking, verpakt in ons cadeautasje

* Deze set wordt zonder het afgebeelde dienblaadje geleverd.

More Information
SKUS-015
Harvest2021
Cold BrewCold infusion, use 10 to 16 grams of tea per liter of cold water. Let the tea steep overnight in the fridge, 12 to 15 hours. You can vary with the proportions for example to add sparkling water afterwards.

Related products

Check items to add to the cart or
Recently viewed
No recently views items
Clear All
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.