Algemene Voorwaarden

 • Betaling & Levering

  Zodra wij uw bestelformulier van de webshop hebben ontvangen ontvangt u van ons (per e-mail) een bevestiging en het totaalbedrag van uw bestelling.U kunt betalen met iDeal, SOFORT Banking, Bancontact, met VISA en Mastercard via PayPal, met PayPal of vooraf of in ieder geval binnen 7 dagen per bankoverschrijving op IBAN: NL22INGB0004757280, t.n.v. Hotsoup.nl te Roodeschool, ovv bestelnummer/ of factuurnummer (indien bekend).

  Indien U niet reageert en na 14 dagen geen betaling is ontvangen dan wordt uw bestelling geannuleerd (behoudens overmacht). Voor andere betalingswijzen gelieve contact met Hotsoup.nl op te nemen.
  Uw bestelling wordt naar keuze verzonden per PostNL of per DHL.

 • Privacy & Security

  Hotsoup.nl gebruikt de door u verstrekte persoonlijke gegevens om uw bestelling zo snel en goed mogelijk uit te voeren. Met de door u verstrekte gegevens zullen wij zorgvuldig omgaan. Deze gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Hotsoup.nl is geverifieerd door GeoTrust®:

  SSL by GeoTrust
  SSL

  "Cookies"
  Deze site maakt alleen en uitsluitend gebruik van cookies om uw navigatie en uw bestelling goed uit te kunnen voeren.

 • Reclames en aansprakelijkheid

  Indien u, als particulier, een product om welke reden dan ook (toch) niet wenst af te nemen, of te ruilen, dan heeft u het recht om binnen 7 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden door het product na levering aan Hotsoup.nl te retourneren, onder vermelding van uw koopontbinding of ruilreden.
  De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd, ongebruikt en de eventuele verzegeling op de verpakking niet verbroken is; eerst dan vindt vergoeding (minus de door hotsoup.nl gemaakte verzendkosten) van het teruggestuurde plaats. Zakelijke klanten met korting die goederen retour zenden betalen 10% van de product aankoopprijs.
  Hotsoup.nl is altijd aanspreekbaar, echter accepteert alleen aansprakelijkheid indien het 'Nederlandsch' recht dit billijkt.
 • Bestellen

  U wilt producten uit de webwinkel bestellen maar liever niet via internet, dan kunt u uw bestelling per post aan ons doorgeven. Verstuur uw brief met bestelling naar:
  Hotsoup.nl, t.a.v. Bestellingen, Zuster Kortestraat 2, 9983 SX  Roodeschool, Nederland

 • Teksten en beeldmateriaal

  Op de gebruikte opmaak, teksten en beeldmaterialen berust auteursrecht. Het is niet toegestaan de teksten en afbeeldingen ergens anders voor te gebruiken dan voor het normaal functioneren van deze 'site'.
  Neem contact met Hotsoup.nl op als u teksten en afbeeldingen wilt gebruiken.