Vietnam Lotus Green Tea

€17.95
Out of stock
SKU
G-109-HE

Vietnam Lotus Green Tea, deze Lotusthee thee is afkomstig uit Ban Lien, Lao Cai, Noord Viet Nam. Een klassieker, de Lotus had voor ons een compleet nieuwe smaak en geur, stroperig, wild, honingzoet en rijk. De combinatie met groene thee is een klassieker.

Vietnam Lotus Green Tea, deze thee is afkomstig uit Ban Lien, Lao Cai, Noord Viet Nam. Deze thee is Rainforest Alliance gecertificeerd. Deze thee is op natuurlijke wijzen tussen de Lotus bloemen gegeurd, en dat proef je. De Lotus bloeit van mei tot augustus. Een compleet nieuwe smaak en geur, stroperig, wild, honingzoet en rijk. De combinatie met groene thee is een klassieker.

More Information
SKUG-109-HE
Tea Typegreen tea
LOT131120hot020
CertificationCertificate of Analysis
Flavour (in development)Creamy, Exotic Flowers, Sweet Honey, Wild, animal
Origin--> VIETNAM
Harvest2020
Brewing westernBlack/Red tea: Use 2 grams of tea per cup (200ml) and brew hot, around 90°C, allow to steep for 3-5 minutes and infuse at least 3 times.
Brewing easternUse 3 grams of tea per 100ml of water, the water temperature is between 90 and 100 ° C and short steeps of around 10 seconds. It's best to use a small teapot or gaiwan.
Grandma's teaFor an old-fashioned cup of tea from a teapot with a strainer, relaxed and economical. Use approximately 7 grams of tea per liter of boiling water and let it steep for about 7 minutes, Suitable for all teas except green tea. or longer if the tea can take
Cold BrewCold infusion, use 10 grams of tea per liter of cold water. Let the tea steep overnight in the fridge, 12 to 15 hours. You can vary with the proportions for example to add sparkling water afterwards.
Shelf lifeStore this product cool, dark, dry and airtight; after a year the fresh taste develops into a more mellow taste.

Related products

Check items to add to the cart or
Recently viewed
No recently views items
Clear All
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.