2012 Lincang Yinhao Pu-erh
€16.95
In stock
SKU
P-063
100 gram geperste Shu Pu-erh theecake (熟普洱茶), geproduceerd op 16 augustus 2012 door Lincang Yinhao Tea Industry Co., Ltd. uit Yunnan, China – een beroemde regio voor authentieke Pu-erh thee.
-
Type: Gerijpte (Shu) Pu-erh thee
-
Productiedatum: 16-08-2012
-
Regio: Lincang, Yunnan, China
-
Kwaliteit: 特级 (Speciale Grade - Topkwaliteit jonge knoppen)
-
Netto gewicht: 100 gram
-
Verpakking: Originele verpakking aanwezig
Deze thee is zorgvuldig opgeslagen onder droge en koele omstandigheden en heeft inmiddels een zachte, aardse en rijpe smaak ontwikkeld. Perfect voor liefhebbers van traditionele Chinese thee
SKU | P-063 |
---|---|
Stock | Limited stock |
Origin | --> CHINA |
Harvest | 2012 |
Brewing western | Post fermented tea:Use 2 grams of tea per cup (200ml) and brew hot, throw away the first brew, around 95°C, allow to steep for 2-3 minutes and infuse at least 3 times. |
Brewing eastern | Use 3 grams of tea per 100ml of water, the water temperature is between 90 and 100 ° C and short steeps of around 10 seconds. It's best to use a small teapot or gaiwan. |
Shelf life | Store this product in a cool and dry environment; this tea still develops for at least 5 to 20 years. |