Advanced Oolong Tea Explorer 2.0
Advanced Oolong Explorer, een pakket van 3 soorten van onze oolong thee in een leuk kado tasje! Vind je het lastig om te kiezen, en wil je je af en toe verwennen met een top thee? Dan kun je hier mee vooruit! De set bestaat uit een top kwaliteit thee en 2 lekkere door drink theeën Top thee kenmerkt zich door complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken, een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water.
Advanced Oolong Tea Tea Explorer, een pakket van 3 soorten van onze groene thee in een leuk kado tasje! Vind je het lastig om te kiezen, en wil je je af en toe verwennen met een top thee? Dan kun je hier mee vooruit! De set bestaat uit een top kwaliteit thee en 2 lekkere door drink theeën Top thee kenmerkt zich door complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken, een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water. Explorer, een pakket van 4 soorten top kwaliteit van onze oolong thee! Vind je het lastig om te kiezen, en wil je je af en toe verwennen met een top thee? Dan kun je hier mee vooruit! De kwaliteit van deze thee uit zich in complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken. De theeën hebben een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water. Deze smaken komen het best tot hun recht door gefilterd water te gebruiken. In het pakket zit 25 gram thee van elk de volgende soorten:
- 26 gram Milan Dancong (China)
- 50 gram Milky Oolong (Thailand)
- 50 gram Bai Hao Oolong (China)
SKU | S-027 |
---|---|
Tea Type | oolong tea |
Brewing western | Oolong tea: Use 2 grams of tea per cup (200ml) and brew medium to hot, around 80° to 100°C, allow to steep for 3-5 minutes and infuse at least 3 times. |
Brewing eastern | Use 3 grams of tea per 100ml of water, the water temperature is between 90 and 100 ° C and short steeps of around 10 seconds. It's best to use a small teapot or gaiwan. |
Shelf life | Store this product cool, dark, dry and airtight; after a year the fresh taste develops into a more mellow taste. |