Betaal en verzend info

Hotsoup.nl verzend wereldwijd en het minimum orderbedrag is €0,90
Over de verzendkosten wordt 6% BTW gerekend.

U kunt betalen met iDeal, Giropay, Bancontact/Mr Cash, Maestro en DirectEbanking via MultiSafePay, met VISA en Mastercard via PayPal, met PayPal
of vooraf of in ieder geval binnen 7 dagen per bankoverschrijving op IBAN: NL22INGB0004757280, t.n.v. Hotsoup.nl te Roodeschool, ovv bestelnummer/ of factuurnummer (indien bekend).
Indien U niet reageert en na 14 dagen geen betaling is ontvangen dan wordt uw bestelling geannuleerd (behoudens overmacht). Voor andere betalingswijzen gelieve contact met Hotsoup.nl op te nemen.

 
Hotsoup.nl, Roodeschool, Nederland
IBAN: NL22INGB0004757280
BIC/SWIFT: INGBNL2A
ING Bank, te Amsterdam, Nederland

K.v.K. Groningen nr. 62244256
btwnr.: NL 854724710B01

 

Goederen worden in de regel pas verstuurd, zo snel mogelijk nádat de betaling ontvangen is.

Er worden zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen hergebruikt.

Voor de verzending hanteren we een vast tarief binnen Nederland van €4,95, PostNl pakketje of brievenbuspost. Alle bestellingen gedaan vòòr 16.30 uur worden dezelfde dag verzonden, behoudens overmacht. Verzending naar Belgie is €12,72. 

Bestellingen door particulieren van boven de €75 worden binnen Nederland gratis verzonden.

Pakketten worden standaard verzonden als "Alleen huisadres".

Tevens is het mogelijk het pakje op een ander adres te laten bezorgen, dit kunt u aangeven bij het afronden van de bestelling.

Heeft u een boodschap, die u graag wil laten bijvoegen, vermeldt u dit dan in het opmerkingenveld.

Wanneer u voor meer dan €75,00 bestelt zijn de verzendkosten voor onze rekening: LET OP: Dit geldt alleen binnen Nederland en alléén voor particuliere klanten.


Zakelijke klanten betalen verzendkosten naar rato van het gewicht, maar boven een order bedrag van €500,00 is de verzending voor rekening van Hotsoup.nl.

Voor vragen of andere vormen van betaling neemt u contact met ons op via het contactformulier, rechtsboven in de pagina via de contact-link.

Multisafepay betaalmogelijkheden

PostNL zorgt voor onze verzending