Mellow Yellow Chai BIO HIFI TEA ®-MELANGE

€4.95
In stock
SKU
BIO-901

Mellow Yellow Chai, een Hifi Tea mengsel op basis van kurkuma (geelwortel), een beetje milde zwarte thee uit Assam, India en verschillende kruiden en specerijen zoals kaneel, gember, galanga, kardemom en anijszaad. Smaak: zoet en licht kruidig. (We hebben geen suiker of zoetstoffen toegevoegd)

If you have a question, mail info@hotsoup.nl.

Mellow Yellow Chai, een mengsel op basis van kurkuma (geelwortel), een beetje milde zwarte thee uit Assam, India en verschillende kruiden en specerijen zoals kaneel, gember, galanga, kardemom en anijszaad. Smaak: zoet en licht kruidig. (we hebben geen suiker of zoetstoffen toegevoegd)

ZETADVIES:

Doe voor een flinke mok een halve mok water in een pannetje, voeg een eetlepel van het mengsel toe, en laat het koken gedurende vijf minuten. Voeg een halve mok melk, of melkachtige producten toe, breng dit mengsel opnieuw aan de kook, zet het vuur uit en laat nog vijf minuten staan. Giet de thee door een zeef uit in de mok en de CHAI is klaar om te serveren. Voeg eventueel honing of iets anders zoet toe naar smaak, alhoewel dat niet nodig is. Een mildere variant kan ook worden gemaakt door de stap van het opnieuw aan de kook brengen over te slaan en hete melk toe te voegen in plaats van koude melk. Je kan eventueel het recept aanvullen met dunne plakjes verse gember. Het doorkoken aan het begin zorgt ervoor dat de smaken goed uit de kruiden kunnen trekken.

More Information
SKUBIO-901
Tea TypeBLEND
CertificationFrom controlled organic agriculture in The Netherlands (E.U.) • Hotsoup.nl • Skal 025811 • NL-BIO-01
Harvest2023
Shelf lifeStore this product cool, dark, dry and airtight; after a year the fresh taste develops into a more mellow taste.
Recently viewed
No recently views items
Clear All
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.