Yixing Zisha Clay teapot 200ml, handgemaakt

€179.00
In stock
Only 1 left
SKU
A-571

Yixing Zisha Clay teapot 200ml. Deze authentieke donkerbruine Chinese theepot is gemaakt van ongeglazuurde klei uit Yixing, China. Deze kleisoort is geliefd voor het maken van theepotten, omwille van zijn uitstekende warmte- en aromabehoud.

LET OP: Gesloten van 20 september t/m 5 oktober, je kan wel je bestelling plaatsen, deze wordt 5 oktober verzonden, have a nice tea, Rogier en Nanette. 

 

Yixing Zisha Clay teapot 200ml. Deze authentieke donkerbruine Chinese theepot is gemaakt van ongeglazuurde klei uit Yixing, China. Deze kleisoort is geliefd voor het maken van theepotten, omwille van zijn uitstekende warmte- en aromabehoud. Het aardige is dat de thee uit deze regio uitstekend geschikt is om uit dit theepotje te drinken. Deze theepot dienen voor gebruik eerst uitgekookt te worden, tevens is het aan te raden één bepaalde soort thee uit de pot te drinken, dit omdat het aardewerk het aroma van de thee absorbeert. Deze theepotten mogen niet met zeep of in de afwasmachine gewassen worden, afspoelen en aan de lucht laten drogen volstaat.

More Information
SKUA-571
Recently viewed
No recently views items
Clear All
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.