Advanced Red Tea Explorer 2.1

€ 23,95
Op voorraad
SKU
S-024

Advanced Red Tea Explorer, een pakket van 4 soorten van onze zwarte thee in een leuk kado tasje! Ben je op zoek naar een kado voor een vriend, of vind je het lastig om te kiezen, en wil je je af en toe verwennen met een top thee? Dan kun je hier mee vooruit! De set bestaat uit een top kwaliteit thee en 2 lekkere door drink theeën Top thee kenmerkt zich door complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken, een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water.

Als er een thee niet is wordt deze door een gelijkwaardige vervangen.

Bij vragen mail naar info@hotsoup.nl

Advanced Red Tea Explorer, een pakket van 4 soorten top kwaliteit van onze rode (zwarte) thee en een zwarte verrassing! Ben je op zoek naar een kado voor een vriend, of vind je het lastig om te kiezen, en wil je je af en toe verwennen met een top thee? Dan kun je hier mee vooruit! De kwaliteit van deze thee uit zich in complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken. De theeën hebben een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water. Deze smaken komen het best tot hun recht door gefilterd water te gebruiken. In het pakket zitten de volgende theeën:

  • Jin Jun Mei uit China (25 gram)
  • Jin Xuan Red uit Vietnam(50 gram)
  • Shan Cha, wilde rode thee uit Taiwan (25 gram)
  • Sample, verrassing (7 gram)
  • Kadotasje

Als er een thee niet is wordt deze door een gelijkwaardige vervangen.

Meer informatie
SKUS-024
AssorimentVaste collectie
thee soortZWARTE, RODE THEE
Oogstjaar2021
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.