Hospitality

Ben je ondernemer (horeca, cursussen, proeverijen, catering, retail etc.) en op zoek naar een kwalitatief assortiment losse verse pure thee?
Thee met een historie, thee met een bijzondere smaak, ambachtelijke thee. Laat je klanten kennis maken met artisinale thee en het terroir van de diverse theegebieden. Neem ze mee op reis naar bijvoorbeeld China, Japan, Taiwan, Nepal, India, Kenia, Malawi, Sri Lanka of zelfs Iran.

Houdt het assortiment klein, bijvoorbeeld 4 basis theeën (zwart, groen, wit en oolong), een roulerende special, denk aan seizoen, aangevuld met een kruidenthee. Neem een kleine voorraad voor hoogstens een paar maanden, voor optimale versheid.
De kwaliteit van het water, gebruik water met een laag gehalte aan deeltjes (bronwater of Reversed Osmose water)

 Bereiding losse thee:

We hebben een robuust kannetje met ingebouwd filter, inhoud 250ml of een handige teamaker in ons assortiment, zie de producten hier onder. Al onze thee is voorzien van een zetadvies (recept). Het assortiment verder op deze pagina te zien is een kleine greep uit ons assortiment.

Je kan je registreren als klant en per email (info@hotsoup.nl) en telefonisch (+31595-455016) contact opnemen voor hospitality-korting en advies. Het is ook mogelijk onze thee te verkopen.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.