Advanced Aged /Fermented Tea Explorer 2.0

€ 29,95
Op voorraad
SKU
S-030

Advanced Tea Explorer aged or fermented, een pakket van 3 soorten top kwaliteit van onze gerijpte of gefermenteerde thee en een verrassing! Vind je het lastig om te kiezen, en wil je jezelf af en toe verwennen met een top thee? Dan kan je hier mee vooruit! Doe de riemen vast en ga op ontdekking! De kwaliteit van deze thee uit zich in complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken. De theeën hebben een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water. Deze smaken komen het best tot hun recht door gefilterd water te gebruiken.

Als er een thee niet is wordt deze door een gelijkwaardige vervangen.

Van 15 t/m 23 juni versturen wij geen bestellingen. U kan uiteraard wel een bestelling plaatsen, deze wordt 24 juni verzonden.

Advanced Tea Explorer aged or fermented, een pakket van 3 soorten top kwaliteit van onze gerijpte of gefermenteerde thee en een verrassing! Vind je het lastig om te kiezen, en wil je jezelf af en toe verwennen met een top thee? Dan kan je hier mee vooruit! Doe de riemen vast en ga op ontdekking! De kwaliteit van deze thee uit zich in complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken. De theeën hebben een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water. Deze smaken komen het best tot hun recht door gefilterd water te gebruiken. In het pakket zit 25 gram thee van elk de volgende soorten:

  • 50 gram Aged Wilde witte thee uit 2016
  • 50 gram Lao Cha Tou Shu Puerh
  • 50 Sheng raw loose puerh

Als er een thee niet is wordt deze door een gelijkwaardige vervangen.

Meer informatie
SKUS-030
AssorimentVaste collectie
thee soortPOST GEFERMENTEERDE THEE
Oogstjaar2021
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.