Tangerine Pu Erh Tea

€ 6,95
Op voorraad
SKU
P-040

Tangerine Puer, een met puerhthee gevulde mandarijn, 1 stuks, ongeveer 30 tot 40 gram. De thee voelt dik en stromend in de mond, een aardse smaak met een frisse pepermunt afdronk, nasmaak, het aangename van een mooie puerh. De schil van de mandarijn geeft een subtiele twist aan de thee.

 
 
 

Vragen? mail naar info@hotsoup.nl

Tangerine Pu erh, een met postgefermeteerde thee uit Yunnan gevulde mandarijn uit Fuding in Fujian, China, 1 stuks, weegt ongeveer 30 tot 40 gram. Het omhulsel is niet zomaar een mandarijn; van oudsher werden deze Chen Pi alleen geteeld in de buurt van Xinhui, in de Chinese provincie Guangdong. Zorgvuldig wordt het fruit geselecteerd selecteerd, en is gevuld met oude puerh. De mandarijn wordt gebakken en de thee is gedurende ongeveer zes maanden verder gerijpt in de mandarijn.
De thee voelt dik en stromend in de mond, een aardse smaak met een frisse pepermunt afdronk of nasmaak, het aangename van een mooie puerh. De schil van de mandarijn geeft een subtiele twist aan de thee.

Meer informatie
SKUP-040
AssorimentGelimiteerde voorraad
thee soortPOST GEFERMENTEERDE THEE
CertificeringVerkregen in samenwerking met gelijkgestemde Europese theepartner.
Smaak (in ontwikkelingBos, aards, Frisse nasmaak, Fruitig, citrus
Herkomst--> CHINA
Zetadvies westersPostgefermenteerde thee: Zetadvies: 3 tot 5 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 95°C, was/spoel de thee kort (5-10 sec) en dan gelijk afgieten. Zeer geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Grootmoeders theeVoor een ouderwetse kop thee uit een theepot met zeefje, relaxed en zuinig. Gebruik naar verhouding ongeveer 7 gram thee per liter kokend water en laat hem rustig een minuut of 7 trekken, niet geschikt voor groene thee.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge plaats, deze thee ontwikkelt zich nog minstens 5 tot 20 jaar.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.