Hennepthee Bio uut Grunn

€ 3,85
Op voorraad
SKU
BIO-259

Hennepthee uut Grunn. Hennepblad (Cannabis sativa L.) thee BIO, afkomstig van biologische gecontroleerde teelt uit de provincie Groningen, Nederland. Deze thee is gemaakt van het blad van de zogenaamde vezelhennep en is fijn gesneden. Het blad heeft een mooie olijfgroene kleur en geeft een zoete frisse smaak.

 

Bij vragen mail naar info@hotsoup.nl

Hennep thee "uut Grunn". Hennepblad (Cannabis sativa L.) thee BIO, afkomstig van biologische gecontroleerde teelt uit de provincie Groningen, Nederland. Deze thee is gemaakt van het blad van de zogenaamde vezelhennep en is fijn gesneden. Het blad heeft een mooie olijfgroene kleur en geeft een zoete frisse smaak.
Onze hennep heeft met 0,05% een THC gehalte dat 4 keer lager is dan het wettelijke (volgens E.U. regelgeving) maximum van 0,2%

De hennep kruiden combineren goed met Citroenverveine, Griekse bergthee, Munt, Moerasspirea of Bai Mu Dan witte thee.

Ooit was hennep het zevende landbouwgewas in Nederland en kent heden ten dage nog steeds vele toepassingen. Het zaad wordt gebruikt om (glutenvrij) brood van te bakken, als kippenvoer of om er olie van te persen. De vezels worden gekaard, gesponnen en geweven tot textiel, canvas of tot touw verwerkt.

Meer informatie
SKUBIO-259
AssorimentVaste collectie
CertificeringAfkomstig van biologisch gecontroleerde landbouw uit Nederland (E.U.) Hotsoup.nl · Skal 025811 · NL-BIO-01
Oogstjaar2023
Zetadvies westersMelange: Zetadvies: Gebruik Hot water van 90ºC, ongeveer 2 gram per kop, 2 tot 5 minuten trekken naar smaak. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.