Advanced Green Tea Explorer 2.1

€ 26,75
Op voorraad
SKU
S-026

Advanced Green Tea Explorer, een pakket van 4 soorten van onze groene thee in een leuk kado tasje! Vind je het lastig om te kiezen, en wil je je af en toe verwennen met een top thee? Dan kun je hier mee vooruit! De set bestaat uit een top kwaliteit thee en 2 lekkere door drink theeën Top thee kenmerkt zich door complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken, een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water.

Als er een thee niet is wordt deze door een gelijkwaardige vervangen.

Van 15 t/m 23 juni versturen wij geen bestellingen. U kan uiteraard wel een bestelling plaatsen, deze wordt 24 juni verzonden.

Advanced Green Tea Explorer, een pakket van 4 soorten van onze groene thee in een leuk kado tasje! Vind je het lastig om te kiezen, en wil je jezelf of een vriendaf  verwennen met een top thee? Dan kun je hier mee vooruit! De set bestaat uit een top kwaliteit thee en 2 lekkere door drink theeën Top thee kenmerkt zich door complexe intense verfijnde en uitgebalanceerde smaken, een volle structuur en zijn meerdere keren op te gieten, afhankelijk van de verhouding thee en water.  Deze smaken komen het best tot hun recht door gefilterd water te gebruiken. In het pakket zitten de volgende soorten:

  • 25 gram An Ji Bai Cha (China)
  • 50 gram sencha (Japan)
  • 50 gram Snow Shan(Vietnam)
  • 7 gram sample (verrassing)
  • kadotasje
  •  

Als er een thee niet is wordt deze door een gelijkwaardige vervangen.

Meer informatie
SKUS-026
AssorimentVaste collectie
thee soortGROENE THEE
Oogstjaar2021
Zetadvies westersGroene/Gele thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 75°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.