Wu Yi Qi Lan, Wuyi Qilan winter 2021

€ 13,35
Op voorraad
SKU
O-115

Wuyi Qilan, afkomstig van de winteroogst 2021,uit de Wu Yi Shan, Fujian, China. Doordat de thee medium is geroosterd komt het fruitige profiel van de thee mooi tot zijn recht, naast de milde zoetheid. De thee heeft een mild geroosterd, fruitige en bloemige karakter. Na enkele keren opgieten gaat de licht geroosterde smaak naar de achtergrond en komen de bloemige en fruitige smaken meer naar voren.

171221hot021
 
 
 
 
 

Heeft u vragen? Mail naar info@hotsoup.nl

Wu Yi Qi Lan, Wuyi Qilan, afkomstig van de winteroogst 2021, uit de Wu Yi Shan, Fujian, China. Doordat de thee medium is geroosterd komt het fruitige profiel van de thee mooi tot zijn recht, naast de milde zoetheid. De thee heeft een mild geroosterd, fruitige en bloemige karakter. Na enkele keren opgieten gaat de licht geroosterde smaak naar de achtergrond en komen de bloemige en fruitige smaken meer naar voren. De thee is geproduceerd op traditionele wijze, met de hand geplukt en met de hand verwerkt.

Meer informatie
SKUO-115
thee soortOOLONG THEE
LOT171221hot021
CertificeringEigen import, voldoet aantoonbaar aan de Europese regels voor voedselveiligheid.
Smaak (in ontwikkelingBloemig, exotische bloemen, Geroosterd, bruin, Geroosterd, mineraal
Herkomst--> CHINA
Oogstjaar2021
Zetadvies westersOolong thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur 80° tot 100°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Zeer geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.