Wuyi Jin Guan Yin, Wuyi Shan, winter 2021

€ 10,25
Op voorraad
SKU
O-065

Wuyi Jin Guan Yin, afkomstig uit Wu Yi Shan, Fujian, China, geplukt in de winter van 2021. Deze nieuwe variëteit Rock Tea is het resultaat van een ent van de Tie Guan Yin plant op de onderstam van de Huang Guan Yin, met als resultaat een aromatische thee met lange nasmaak. Licht geroosterd en bloemig in de neus, In de mond bloemig en een tikje honing.

Wuyi Jin Guan Yin, afkomstig uit Wu Yi Shan, Fujian, China, geplukt in de winter van 2021. Deze nieuwe variëteit Rock Tea is het resultaat van een ent van de Tie Guan Yin plant op de onderstam van de Huang Guan Yin, met als resultaat een aromatische thee met lange nasmaak. Licht geroosterd en bloemig in de neus, In de mond bloemig en een tikje honing.

Meer informatie
SKUO-065
thee soortOOLONG THEE
LOTLOT 090916HOT801
CertificeringEigen import, voldoet aantoonbaar aan de Europese regels voor voedselveiligheid.
Herkomst--> CHINA
Oogstjaar2021
Zetadvies westersOolong thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur 80° tot 100°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. Zeer geschikt voor meerdere infusies.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
Cold BrewKoude infusie, gebruik 10 tot 16 gram thee per liter koud water. Laat de thee gedurende de nacht in de koelkast trekken, 12 tot 15 uur. Je kan variëren met de verhoudingen om later bijvoorbeeld nog bruiswater toe te voegen.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.