Cinnamon Oolong Tea

€ 10,95
Op voorraad
SKU
O-145

Cinnamon Oolong Tea, afkomstig uit Taiwan. Deze oolong is licht geroosterd en daarna een drietal weken tussen de kaneel gelegd. Een volle warme kaneelsmaak, die mooi in balans is met de frisse oolong. De kaneel heeft een wat fruitigere smaak dan de kaneelbroodjes die we hier gewend zijn, kortom een heerlijke Kerstthee :-)

Cinnamon Oolong Tea, afkomstig uit Taiwan. Deze oolong is licht geroosterd en daarna een drietal weken tussen de kaneel gelegd. Licht geroosterde thee heeft de eigenschap dat het makkelijk geuren opneemt en dat is hier ook gebeurd. Een volle warme kaneelsmaak, die mooi in balans is met de Oolongthee. De kaneel heeft een wat fruitigere smaak dan de kaneelbroodjes die we hier gewend zijn, kortom weer eens wat anders.

Meer informatie
SKUO-145
thee soortzwarte (rode) thee.
LOT111220hot204
CertificeringEigen import, voldoet aantoonbaar aan de Europese regels voor voedselveiligheid.
Smaak (in ontwikkeling)Fruitig, Houtig, Notig
Herkomst--> TAIWAN
Oogstjaar2020
Zetadvies westersZwarte/Rode thee: 2 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 90°C en een trektijd van 2 tot 3 minuten. De thee kan meerdere keren worden opgegoten.
Zetadvies oostersGebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten.
HoudbaarheidBewaar dit product op een koele, droge en donkere plaats in een luchtdichte verpakking; na een jaar kan de verse smaak veranderen in een meer milde tot zoete smaak.

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
Recent bekeken
No recently views items
Alles wissen
Copyright © 2006-present Hotsoup.nl. All rights reserved.