2010 Menghai Gong Ting Shu Pu Erh
€ 49,95
Op voorraad
SKU
P-042
Menghai Gong Ting Shu Pu Erh uit 2010, postgefermenteerde thee uit Menghai, Yunnan, China. Deze thee heeft een volle, stromende, zachte en zoete smaak als een houtrijke vochtige bosgrond. De thee is zeer geschikt om nu te drinken maar ook om nog verder te rijpen.
LET OP: Wij zijn gesloten van 11 mei t/m 20 mei, je kan uiteraard wel je bestelling plaatsen, deze wordt 20 mei verzonden, have a nice tea, Rogier en Nanette.
Menghai Gong Ting Shu Pu Erh 2010, postgefermenteerde thee uit Menghai, Yunnan, China. Deze thee heeft een volle, stromende, zachte en zoete smaak als een houtrijke vochtige bosgrond. De thee is zeer geschikt om nu te drinken maar ook om nog verder te rijpen.
SKU | P-042 |
---|---|
thee soort | post gefermenteerd, puerh |
LOT | Lot 240122hot003 |
Certificering | Verkregen in samenwerking met gelijkgestemde Europese theepartner. |
Smaak (in ontwikkeling) | Aards |
Herkomst | --> CHINA |
Oogstjaar | 2010 |
Zetadvies westers | Postgefermenteerde thee: Zetadvies: 3 tot 5 gram thee op 200ml water, temperatuur maximaal 95°C, was/spoel de thee kort (5-10 sec) en dan gelijk afgieten. Zeer geschikt voor meerdere infusies. |
Zetadvies oosters | Gebruik 3 gram thee per 100ml water, water temperatuur tussen de 70 en 100 °C en korte trektijden van rond de 10 seconden. Gebruik een kleine theepot of gaiwan, afhankelijk van de kwaliteit van de thee kan deze 3 tot 10 keer opnieuw worden opgegoten. |
Houdbaarheid | Bewaar dit product op een koele, droge plaats, deze thee ontwikkelt zich nog minstens 5 tot 20 jaar. |
Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of